top of page
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
Press Kit 

Maya's muziek is poëtisch en doordringend met een licht randje.

DSC03676.JPG
Bio

Haar muziek is poëtisch en krachtig met een zilveren omlijning. Haar intieme muziek neemt je mee op een reis van catharsis en zelfbewustzijn. MAYA is een 20-jarige singer-songwriter, visueel artiest en rebel met een doel. Voor Maya is het schrijven van muziek een belangrijke uiting waarmee ze hoop en kracht kan geven aan zichzelf en anderen. Ze is altijd op zoek naar nieuwe vormen van expressie in het combineren van kunstdisciplines en eerlijke esthetiek, in fantasievolle animaties, muziekvideo’s en performances.

 

Maya is een vierdejaars student aan de HKU, het Utrechts Conservatorium. Ze heeft een grote liefde voor akoestische indie muziek en strijkers. Geïnspireerd door de natuur en artiesten als Tom Odell, David Gray, Adele en Racoon schrijft ze folk-pop nummers met persoonlijke, rauwe verhalen en scherpzinnige teksten.

 

In augustus 2020 bracht ze haar debuut EP uit. Een succesvolle release met radio play, interviews en media-aandacht. Dat jaar stond ze ook in de finale van Kunstbende en de International Young Songwriter wedstrijd van Song Academy. In maart 2021 bracht Maya haar single ‘Blackbird’ uit, samen met een bijzondere videoclip: in samenwerking met kunstenaar en haar moeder Joyce Willemse.

Muziek
Videos
Pers links

3voor12 Gelderland

 

RTV Utrecht - gefilmd interview ft. Joyce Willemse

 

De Gelderlander - interview

AD - interview

In De Buurt - interview

MAAK Veenendaal - podcast

Eigen & Wijs - krant interview

Utrechts Conservatorium

Overige links: MAYA op Instagram

Overige links: MAYA op Facebook

Overige links: MAYA op Youtube

U kunt persfoto's 
hier downloaden.
Contact
bottom of page